Primates Outdoor en Survivalrun gaat voor uitdaging! Dankzij het vele aanbod van activiteiten kunnen wij alles op het niveau van de klant aanpassen. Van recreatief tot sportief! Van hersenkrakers tot verstand op 0 en gas erop! Van een individu tot een hecht team! U wenst en wij passen het aan. Kijk snel in onze activiteitenlijst en stel uw eigen arrangement van 2 uur of langer samen.

Survivalrun

Ben jij een echte aap en denk jij onze survivalrun-baan helemaal te kunnen voltooien? Test wie van je vriendengroep het sterkste, behendigst en snelste is!

Onder leiding van deskundige instructeurs krijgen jullie alle survivalrun technieken te leren die nodig zijn om een Survivalrun succesvol te voltooien.

Obstaclerun

Altijd al eens een Strong Viking of andere obstaclerun willen lopen? Of ben jij al een ervaren runner maar loop je elke keer tegen hetzelfde probleem aan? Primates kan jullie perfect helpen om de juiste tips en trics aan te leren.

NIEUW!!! Calisthenics

Full body workouts in de natuur zijn de beste workouts voor ons menselijk lichaam! Ons terrein beschikt over ruim 50m2 aan rekstokken! Muscle ups, jumps, human flags en noem het maar op. Een uur flink rammen en het maximale uit je lichaam halen doordat je alle spieren gebruikt. Ben jij de nieuwe Epke Zonderland?

NIEUW!!! Archery Shootout

Levend pijl en boog schieten op elkaar! Door middel van een goed beschermd masker en de Larp veiligheidspijlen kan je echt op elkaar schieten! Ben jij de nieuwe Robin Hood?

Boogschieten

We found a new Robin Hood! Yes you! Test je precisie uit op onze boogschietbaan. Wie van je vriendengroep is de beste scherpschutter?

Blaaspijpschieten

Nu is je kans om het cowboy en indianen-spel van vroeger weer opnieuw leven in te blazen. Letterlijk blazen... blaas jij het pijltje hard genoeg om het bord te raken?

Teambuilding

Teambuildinggames draagt zorg bij om een hecht team te vormen. Door middel van samenwerking komen verschillende uitdagingen op het pad. Ben jij het meesterbrein achter de hersenkrakers? Of ben jij meer een captain die het team er doorheen sleept? Deze activiteiten kunnen van Sportief tot recreatief verschillen, u bepaald.

Bushcraft

Altijd al eens vuurtje willen maken zonder aansteker en aanmaakblokjes? Dit is je kans! Leer vuurtje maken met “Flint and steel” en geniet daarna van een heerlijk marshmallow.