Wat:

Een kinderfeestje bestaat uit 2 uur activiteiten voor minimaal 8 personen. In deze 2 uur gaan de kinderen boogschieten en kunnen ze hun krachten testen met een uitdagend survivalparcours op maat gemaakt, waarbij teambuilding en plezier getest gaan worden. Als team gaan ze samen de strijd aan om het maandrecord te verbreken.

Ons terrein is het hele jaar open, dus ook in de winter! Onze locatie beschikt over douches, kleedruimtes en horeca gelegenheden die wij mogen gebruiken van gezondheidscentrum Bent Sports.

Daag jij je vriendjes uit voor het leukste en meeste spannende feestje ooit?

Heeft u vragen of lijkt het leuk om een arrangement samen te stellen? Neem dan contact met ons op.

Kinderfeestje primates001Kinderfeestje primates002

Pakketten:

Bij ons kunt u kiezen uit diverse feestpakketten.

Basispakket:

De totale duur van de activiteit is 2 uur. Tussendoor krijgen de kinderen limonade en cake. Voor maximaal 2 begeleiders is er één kopje koffie of thee bij in begrepen.

Kosten: 8 kinderen = €120 euro, elk kind extra is €10 euro extra.

Snackpakket:

De totale duur van de activiteit is 2 uur. Tussendoor krijgen de kinderen limonade. Voor maximaal 2 begeleiders is er één kopje koffie of thee bij in begrepen. Na die tijd krijgen de kinderen en maximaal 2 begeleiding friet, party snacks en limonade.

Kosten: 8 kinderen = €170 euro, elk kind extra is €15 euro extra. Extra begeleiding die mee wil eten is €5 euro per persoon.

Belangrijke informatie:

  • Minimumleeftijd is 8 jaar.
  • Maximumleeftijd is 12 jaar. Ouder dan 12? Misschien is het Jongerenfeest dan iets voor jou!
  • Weersvoorspellingen zijn geen redenen om het feest af te laten lassen, behalve als het een bedreiging wordt. Indien onweer/bliksem voorspeld is zal de instructeur contact met u opnemen om samen een oplossing te zoeken.
  • U ontvangt bij boeking een informatiebrief voor verdere instructies.
  • Onze algemene voorwaarden en vrijwaringsbewijs zijn van toepassing.