Sponsor:

Allsur5

Allsur5 is onze hoofdsponsor in sportkleding. De kleding die gebruikt wordt voor survivalrun en obstaclerun heeft veel te lijden. Dankzij het perfectionisme en veel innovatieve ideeën van Allsur5 kunnen alle atleten rondlopen in geschikte kleding voor deze ruige sporten. Voor meer informatie zie:

http://www.survivalkleding.nl/shop

Allsur5-logo-primates-outdoor

 

Runnersworld Arnhem

Dé hardloopwinkel van Arnhem, Runnersworld Arnhem, sponsort Primates Outdoor en Survivalrun en hun leden met adviezen en loopkleding.

De bootcampers en hardlopers bij Primates kunnen ten alle tijden terecht bij Runnersworld.

Alle leden ontvangen een kortingsbon van 20 euro!

Runnersworld Arnhem logo primates outdoor

R2H Marketing & Internet Solutions

De ontwikkelaar van de website.

https://www.r2h.nl/

 R2H logo primates outdoor

 

Partners:

Strong Viking

Primates Outdoor en Survivalrun heeft zich aangesloten bij de Strong Viking organisatie.

Daarom krijgen alle leden van Primates Outdoor en Survivalrun 5 euro korting op alle Strong Viking Edities.

www.strongviking.com

Strong-Viking-Obstacle-Run-Official-Partner-logo-primates-outdoor

MudMasters

Ook dagen wij onze leden uit om regelmatig wat wedstrijden te lopen. Wij zijn er onder andere aanwezig bij de Mudmasters! Jullie ook? Join us and train behind the limits!

www.mudmasters.nl 

Mudmasters logo primates outdoor

 

Bent Sports

Dankzij Bentsports beschikt Primates Outdoor en Survivalrun over een mooi terrein van 1000m2. Wij zijn Bent Sports enorm dankbaar dat zij ons deze gelegenheid hebben gegeven. Alle leden van Bent sports mogen gratis mee trainen met de outdoor trainingen.

www.bentsports.nl  

Bent-sports-logo-primates-outdoor

Breakout Run

Primates Outdoor en Survivalrun heeft zich aangesloten bij de Breakoutrun.

Daarom krijgen alle leden van Primates Outdoor en Survivalrun 10% korting op de entreetickets.

www.breakoutrun.nl

breakout run logo

Sportbedrijf Arnhem

Studentensportkaart
Wij werken samen met de studentensportkaart! Dat betekent dat studenten van deelnemende scholen bij ons kunnen sporten voor slechts 15,95 per maand.  Met de studentensportkaart kun je sporten op meer dan 30 locaties in Arnhem en omgeving. Daar zijn wij er één van.
 
Met de studentensportkaart kun je groepslessen volgen, fitnessen, zwemmen en squashen. Zeven dagen in de week. Na de eerste drie maanden is de kaart maandelijks opzegbaar. Bekijk de site voor de deelnemende scholen en voor meer informatie: https://www.sportinarnhem.nl/voor-jou/studenten/
 
Werksportkaart
Biedt jouw werkgever de werksportkaart van Sportbedrijf Arnhem aan? Dan kun je ook met deze kaart bij ons sporten. Met de werksportkaart kun je voor slechts € 29.95 per maand op meer dan 30 locaties in Arnhem en omgeving sporten. Daar zijn wij er één van.
 
Met de werksportkaart kun je onbeperkt groepslessen volgen, fitnessen, zwemmen en squashen. Voor je eerste bezoek maak je een afspraak. Na drie maanden is de kaart maandelijks opzegbaar. Bekijk de site voor meer informatie:

https://www.sportinarnhem.nl/voor-jou/werknemers/aanbod-werksportkaart/

Sportbedrijf arnhem

Natuurlijk sportief

Onze sportpartners van de natuur! Partners waar nieuwe ideeën van ontstaan. Elkaar proberen sterker te maken in hetgeen waar we goed in zijn, buitenspelen!

www.natuurlijksportief.nl/arnhem

Natuurlijksportief Arnhem Primates001