Wie zijn wij:

Primates Outdoor en Survivalrun heeft zich gespecialiseerd op diverse outdoor sporten. Op deze locatie worden Survivalrun-, Obstaclerun-, Bootcamp- en personal trainingen gegeven  in groepsverband, of individueel onder begeleiding van een (Personal) Trainer. Om goed van start te gaan werken wij tijdens de trainingen met een periodiseringsplan, zodat iedereen optimaal kan groeien binnen de sport.

Daarnaast beschikt deze locatie over een aantal faciliteiten, zoals: Douches, kleedkamers, horeca en een ruim assortiment aan hindernissen en trainingsattributen. Ook worden de trainingen verzorgt door professionele en gecertificeerde sporttrainers die al jaren de sport beoefenen en het trainerschap zeer serieus nemen. Hierbij wordt aandachtig gekeken naar de sporter en wordt er veel gewerkt aan de coördinatie, techniek en de conditionele factoren die bepalend zijn om deze sporten optimaal te beoefenen.

Wij vinden het belangrijk dat jeugd gestimuleerd wordt om in de frisse buitenlucht te gaan sporten, daarom hebben wij er voor gekozen om maar één lidmaatschap op te stellen voor jeugdleden. Vanuit studies is aangetoond dat de jeugd heel divers geprikkeld moet worden om de (sport)motorische (basis)vaardigheden optimaal te ontwikkelen. Primates Outdoor en Survivalrun focust zich op de diverse prikkels die voor de jeugd van toepassing zijn. De jeugd is de toekomst.

wie zijn wij primates002

Foto is genomen op de trainingslocatie van Survivalrun Trainingsgroep Arnhem

Trainers:

Joey Bakker - Meervoudig Nederlands Kampioen Survivalrun

Naast zelf deel te nemen aan trainingen en wedstrijden deel ik graag al mijn passie en liefde voor de sport met de medesporters. Sinds april 2007 begon ik als 11-jarige. Op mijn 16e ben ik begonnen met trainingen geven aan diverse doelgroepen bij verschillende survivalrun trainingsgroepen. De kennis over trainingsleer is toegenomen tijdens mijn opleiding op het CIOS Operationeel sport en bewegingsmanagement niveau 4 (Fasttrack). Na succesvol de studie afgerond te hebben wilde ik voor mijzelf beginnen. Zodoende is Primates op mijn 21ste een feit geworden. Een droom wat eerder op mijn pad kwam dan ik kon wensen. 

wie zijn wij primates001