Wie zijn wij:

Primates Outdoor en Survivalrun heeft zich gespecialiseerd op diverse outdoor sporten. Op deze locatie worden Survivalrun-, Obstaclerun-, Bootcamp- en personal trainingen gegeven  in groepsverband, of individueel onder begeleiding van een (Personal) Trainer.

Daarnaast beschikt deze locatie over een aantal faciliteiten, zoals: Douches, kleedkamers, horeca en een ruim assortiment aan hindernissen en trainingsattributen. Ook worden de trainingen verzorgt door professionele en gecertificeerde sporttrainers die al jaren de sport beoefenen en het trainerschap zeer serieus nemen. Hierbij wordt aandachtig gekeken naar de sporter en wordt er veel gewerkt aan de coördinatie, techniek en de conditionele factoren die bepalend zijn om deze sporten optimaal te beoefenen.

Wij vinden het belangrijk dat jeugd gestimuleerd wordt om in de frisse buitenlucht te gaan sporten, daarom hebben wij er voor gekozen om maar één lidmaatschap op te stellen voor jeugdleden. Vanuit studies is aangetoond dat de jeugd heel divers geprikkeld moet worden om de (sport)motorische (basis)vaardigheden optimaal te ontwikkelen. Primates Outdoor en Survivalrun focust zich op de diverse prikkels die voor de jeugd van toepassing zijn. De jeugd is de toekomst.

algemeen-primates-outdoor001

Trainer Joey Bakker gehurkt in het oranje