Primates Outdoor en Survivalrun beschikt over een gecertificeerde Personal trainer. Onderstaand vindt u informatie over de personal trainer en zijn passie voor sporten / het begeleiden van atleten. Alle Personal Trainingen worden gegeven op ons buiten terrein. Er gaat niets boven sporten in de frisse buitenlucht! Bent u geïnteresseerd voor indoor personal trainingen? Dan kunt u terecht bij www.Bentsports.nl.

personal-training-primates-outdoor001

Joey Bakker

Vanuit mijn jeugd ben ik begonnen met Survivalrun. In april 2007 werd ik lid van de Survivalrun bond. Daarnaast ben ik in 2009 begonnen met recreanten runs en vanaf 2010 met de landelijke klassementen. In totaal ben ik viervoudig Nederlands kampioen en klassement winnaar en heb ik nog driemaal een podiumplaats behaald op het NK en driemaal in het eindklassement.

Doelen nastreven en daarmee het lichaam naar een hoger niveau tillen staat bij mij op nummer 1.

Vanaf 2012 ben ik begonnen als jeugdtrainer en al snel als wedstrijd jeugdtrainer. In het schooljaar 2016-2017 heb ik succesvol het keuzevak conditietrainer A afgerond. Het personal trainen was toen echt begonnen. Het geeft een boost, als trainer, om te zien dat de atleten hun doelstellingen behalen!

Vooral met de kennis over survivalrun en conditietrainingen bent u bij mij aan het juiste adres!

“Win or learn, never lose!”

 Wilt u de uitdaging aangaan om doelen te behalen zoals nooit tevoren! Neem dan contact met ons op.

 

Reviews:

Johan - Personal Training: Survivalrun

Ik ben nu ongeveer een jaar serieus bezig met de survivalrunsport. Tijdens wedstrijden merkte ik dat ik wat techniek betreft nog veel te leren heb. De verschillende technieken leer ik van medesurvivalaars maar ook van filmpjes op YouTube; zo ook van Joey Bakker. Na een tijdje op deze manier te hebben getraind besloot ik dat het tijd was om een specialist in te schakelen omdat ik merkte dat er minder progressie was. Aankomend seizoen mag ik meedoen aan de MSR wedstrijden; ik wil wel mee kunnen doen!;) Onlangs heb ik een training gevolgd bij Joey Bakker van Primates. Door zijn ervaring, kennis en liefde voor de sport gaf hij na een aantal tests al vrij snel een aantal verbeterpunten op techniek en energie/krachtverbruik. Deze technieken hebben wij doorgenomen en getraind. Daarnaast kreeg ik een conditie/krachttest om mijn niveau en vorderingen in de toekomst te meten. Als afsluiter hebben wij mijn trainingsschema van aankomende tijd besproken. Joey is prettig persoon om les en instructie van te krijgen. Je merkt dat hij hier veel ervaring in heeft. De technieken en trainingsmethode zijn heel goed uitgedacht en uitgewerkt. Ik kan iedereen een training van Joey aanbevelen ongeacht niveau of leeftijd! Groet, Johan


Juna - Personal Training: Kidsfun, algemene motoriek (6 jaar)

Moeder: Joey kende ik al van een hardloopclinic en van groepslessen voor survivalrun. Zowel voor volwassenen als voor jeugd weet hij maatwerk te leveren. Het was wel spannend of hem dat ook zou lukken voor een zesjarige die bang is om te bewegen...

Onze jongste dochter is de voorzichtigheid zelve, en knutselt liever dan dat ze beweegt. Ze krijgt kinderfysiotherapie in een gymzaaltje om bewegen te stimuleren en uit te bouwen. Maar een survivalterrein is ook één grote stimulans om te bewegen. Maar dat durfde ze niet. Via mijn zoon kent ze Joey en wilde ze wel een training van Joey proberen. Die clinic heeft mijn verwachtingen overtroffen: hij wist haar zo goed in te schatten in wat ze kon en wat ze verder zou kunnen uitbouwen qua oefeningen. Superleuke oefeningen met positieve stimulans maar ook respect als ze iets niet durfde. En op een later moment of in een andere hindernis wist hij haar spelenderwijs toch iets te laten doen wat ze nooit gedacht had te kunnen. Ze stráálde van trots. Eindelijk zelfvertrouwen in bewegen. Bewegen werd leuk! Sindsdien vraagt ze regelmatig of ze weer bij Joey mag trainen. De gevarieerde oefeningen die hij weet te bedenken én de leuke omgang met kids maakt hem tot een supergoede personal trainer voor clinics. Overigens ook voor adolescenten en volwassenen van elk niveau, zo hebben mijn zoon en ik ervaren.

personal training primates outdoor002


Tanja - Personal Training: Survivalrun, hoogtevrees

Veel geleerd bij de personal training van Joey Bakker.
Absoluut een aanrader, zeker voor starters van de survivalsport: hij straalt rust uit, legt goed uit, doet het simpel voor met verschillende technieken en is zeer kundig in de overdracht. Hij is positief, geduldig en zorgt voor meer zelfvertrouwen. Voor herhaling vatbaarDank je wel Joey!