Primates Outdoor en Survivalrun beschikt over een gecertificeerde Personal trainer. Onderstaand vindt u informatie over de personal trainer en zijn passie voor sporten / het begeleiden van atleten. Alle Personal Trainingen worden gegeven op ons buiten terrein. Er gaat niets boven sporten in de frisse buitenlucht! Bent u geïnteresseerd voor indoor personal trainingen? Dan kunt u terecht bij www.Bentsports.nl.

personal-training-primates-outdoor001

Joey Bakker

Vanuit mijn jeugd ben ik begonnen met Survivalrun. In april 2007 werd ik lid van de Survivalrun bond. Daarnaast ben ik in 2009 begonnen met recreanten runs en vanaf 2010 met de landelijke klassementen. In totaal ben ik viervoudig Nederlands kampioen en klassement winnaar en heb ik nog driemaal een podiumplaats behaald op het NK en driemaal in het eindklassement.

Doelen nastreven en daarmee het lichaam naar een hoger niveau tillen staat bij mij op nummer 1.

Vanaf 2012 ben ik begonnen als jeugdtrainer en al snel als wedstrijd jeugdtrainer. In het schooljaar 2016-2017 heb ik succesvol het keuzevak conditietrainer A afgerond. Het personal trainen was toen echt begonnen. Het geeft een boost, als trainer, om te zien dat de atleten hun doelstellingen behalen!

Vooral met de kennis over survivalrun en conditietrainingen bent u bij mij aan het juiste adres!

“Win or learn, never lose!”

 Wilt u de uitdaging aangaan om doelen te behalen zoals nooit tevoren! Neem dan contact met ons op.