Jeugd basis survivalrun groep:

Deze trainingsgroep is gekoppeld aan abonnement: “Jeugd survivalrun (8-14 jaar)”. Deze trainingen zijn bedoeld voor de beginnende jeugdleden. Afhankelijk van het niveau kan iemand in overleg in een andere groep geplaatst worden.

Op spelenderwijs in aanraking komen met de survivalrun sport? Dan bent u bij het juiste adres. Bij Primates zorgen wij er voor dat kinderen optimaal geprikkeld worden voor hun motorische vaardigheden. Hierdoor worden ze niet alleen op dit moment beter met sporten, maar hebben ze er op latere leeftijd ook nog steeds profeit van! 

Jeugd gevorderd survivalrun groep:

Deze trainingsgroep is gekoppeld aan abonnement: “Jeugd survivalrun (8-14 jaar)”. Deze trainingen zijn bedoeld voor jeugdleden die de technieken voldoende beheersen.

Indien het jeugdlid alle technieken onder controle heeft kan hij of zij, met toezegging door de trainer, naar de gevorderdengroep. In de gevorderdengroep staan weer nieuwe uitdagingen te wachten. Tijdens deze trainingen worden de jeugdleden opnieuw geprikkeld door gevorderden technieken en moeilijkere hindernissen/trainingen. Dat weerhoud ons natuurlijk er niet van om plezier voorop te stellen.

Volwassen Survivalrun voor beginners/obstaclerunning (15+):

Deze trainingsgroep is gekoppeld aan abonnement: “Volwassen Survivalrun (+15)”, maar wordt vermeld bij de trainingstijden als "Volwassen Survivalrun voor beginners". Deze trainingen zijn bedoeld voor volwassenen en jeugd vanaf 15 jaar die nog geen of weinig ervaring hebben met touwklimtechnieken. Tijdens de trainingen wordt er veel gefocust op klimtechnieken en het verbeteren van motorische basisvaardigheden (uithoudingsvermogen, kracht, snelheid, techniek en coördinatie). Echter ligt de intensiteit lager dan bij de gewone survivalrun trainingen, zodat het lichaam op een rustigere intensiteit kan wennen aan de arbeid die gevraagd wordt tijdens de trainingen.

Tevens is deze trainingsgroep zeer geschikt voor obstaclerunners. Zij kunnen hun vaardigheden verbeteren om zo mee te doen met de OCR series of andere obstacleruns/mudruns die in europa geörganiseerd worden. Bent u een obstaclerunner die meer uitdaging zoekt? Dan hebben wij de Survivalrun voor gevorderden trainingen die misschien beter aansluiten op uw fysieke sportprestaties.

Volwassen survivalrun voor gevorderden (15+):

Deze trainingsgroep is gekoppeld aan abonnement: “Volwassen survivalrun (15+)”, maar wordt vermeld bij de trainingstijden als "Volwassen Survivalrun voor gevorderden". Deze trainingen zijn bedoeld voor volwassenen en jeugd vanaf 15 jaar die alle touwklimtechnieken kunnen uitvoeren en voldoende kracht hebben om de trainingen vol te houden op deze intensiteit. Dit tweede is niet direct meetbaar, maar onder leiding van een deskundige trainer krijgt u advies of deze groep geschikt is voor u of niet. 

De intensiteit van de trainingen ligt een stuk hoger dan bij de Survivalrun voor beginners. Er wordt meer gevraagd van de techniek en conditionele factoren.

Bootcamp (15+):

Deze trainingsgroep is gekoppeld aan abonnement: “Bootcamp (15+)”. Iedereen die 15 jaar of ouder is kan zich aanmelden voor de bootcamp.

Tijdens de bootcamp wordt er gewerkt aan de motorische basisvaardigheden kracht, snelheid, uithoudingsvermogen en coördinatie/techniek. De trainingen staan in het teken om de deelnemers sterker, fitter en gezonder te maken. Door middel van oefeningen met eigen lichaamsgewicht en een combinatie van hardlopen, kunnen alle trainingen op eigen niveau afgesteld worden. Ook kan je deze stap goed gebruiken om sterker te worden en door te stromen richting survivalrun en obstaclerunning. Weer of geen weer... de echte bikkels trainen buiten!

 

Lijkt het jou leuk om deel te nemen tijdens één van onze trainingen? Meld je dan snel aan voor één van onze proeflessen!